Sponsorer

Møller Bil Ryen – som fører merket Volkswagen personbil- og nyttekjøretøy, ønsker å støtte breddeidretten i vårt nærmiljø. Dette gjør vi gjennom et avklart engasjement med en rekke lokale idrettsklubber.
 
Utover å bygge vårt varemerke, er vår største motivasjon med vårt engasjement å støtte opp rundt frivillig innsats, og for at vi håper våre samarbeidspartnere enklere kan sikre at barn og ungdom kan delta i aktiviteter med tilnærmet samme utgangspunkt.
 
Møller Bil Ryen er stolt støttespiller og heier på dere. Nå krysser vi fingrene for full aktivitet fremover.

AS Elektro-Montering ønsker å støtte lokalmiljøet ved å bidra til nye drakter til Abildsø IL slik at spillere skal ha en enhetlig kleskode som skaper en god lagfølelse og felleskap som alle har mulighet til å være med i.

 

Elektro-montering holder til sentralt på Østlandet og startet sin virksomhet i 1965. Med over 50 års erfaring er vi en sikker og seriøs samarbeidspartner. Vi prosjekterer, konstruerer og beregner pris på alle type tavler til elektroinstallasjoner, automatikk og tekniske styringer og vi har et bredt fagområde, som brer seg fra små, enkle installasjoner til avanserte varslingssystemer i alle typer bygg. Vårt verksted konstruerer ferdige tavler i alle størrelser og fasonger, til riktig tid. Vi utfører også alle typer oppdrag for rekonstruksjon og service på eksisterende tavlesystemer.

Hurtigruta Carglass har valgt å støtte RASK da de står for mange gode verdier. Det er en klubb som har plass til alle, om du er liten eller stor, noe som passer godt inn hos oss.

 

Hurtigruta Carglass sine verdier er blant annet å bidra til en positiv samfunnsutvikling.
Oslo øst er også et viktige nedslagsfelt for oss, så det å støtte RASK og i tillegg få god profilering gjennom klubben føles som en riktig beslutning, sier Markedsdirektør Bente Birkeland.

 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass. Hurtigruta Carglass® sitt mål er å være det naturlige førstevalget ved reparasjon og skifte av bilglass.

HC Thaugland Trælastforretning AS, avd. Abildsø ønsker å støtte idrettsaktiviteter i sitt nærmiljø, og har derfor blant annet gått inn som draktsponsor i RASK.

Havwoods har sponset gulv i klubbhuset til RASK.

Comet Sport er RASK sin utstyrsleverandør.

Våre lag bruker drakter og treningsutstyr fra Adidas.

Skullerud Park er en næringspark som leier ut kontorlokaler til 200 små og store bedrifter i Oslo. Vårt solide team sørger for at våre leietakere blir godt ivaretatt. 

Vi arbeider med bolig, næringseiendom og verdiskapende investeringer

Opsahl Gruppen skal stå bak virksomheter med sterke merkenavn, unike innen sine områder, som begeistrer og skaper verdi for sine kunder og samarbeidspartnere. Vi har til enhver tid spennende prosjekter i vår portefølje

OBOS gir tilbake

En viktig del av samfunnsoppdraget vårt er å bygge framtidens samfunn og å skape gode bomiljøer. OBOS gir tilbake ved å støtte en rekke lokale miljøtiltak, idrett, kultur og humanitært arbeid.

Pals ble etablert i Norge i 1936

Pals er en grossist for og produsent av varer til bakerier og storhusholdninger i inn- og utland. De viktigste varegruppene vi produserer selv er kaffe, brødmikser, sprøytegelé og marsipan/kransekake. De viktigste varene vi leverer som grossist er sjokolade, frosne bær, gjær, pålegg og ikke minst frosne bakeverk som croissanter og baguetter.