Klubbkolleksjon

Klubbkolleksjonen for RASK 2022 inkl. rutiner for bestilling

Informasjon til lag og medlemmer vedrørende ny utstyrleverandør:

 

RASK har fra 1.1.2022 til 31.12.25 valgt å fortsette med Comet Sport som vår forhandler av drakter, treningstøy og utstyr mm. Grunnen til dette er at vi gjennom flere års samarbeid, opplever svært god service og gode priser for våre lag og medlemmer. Den store forandringen for medlemmer fra Rustad er at vi har byttet ut klesmerke fra NIKE til ADIDAS.

 

På denne lenken finner dere RASK sin nye klubbkolleksjon… 

 

Grunnen til at vi har valgt Comet Sport og Adidas er følgende:

  •     – Abildsø sitt organisasjonsnummer benyttes nå av RASK, og da hadde Abildsø en bindende avtale.
  •     – Bedre priser
  •     – Abildsø innførte nye drakter i fjor som styret ønsker å fortsette med
  •     – I tillegg har vi valgt å designe vår egen unike RASK drakt og klubbgenser

NB. RASK logo vil påføres

 

Styret er av den oppfatning at med dette vil vi kunne skape en ekstra klubbidentitet og klubbstolthet som vi tror vil kunne medføre til større synlighet i nærmiljøet.

Bakdelen med et bytte av leverandør for tidligere Rustad medlemmer, er selvsagt at vi i dag har mye utstyr fra NIKE, men ingen lag vil bli pålagt å bytte utstyr før behovet pga. slitasje eller størrelse, melder seg. Samtidig vil tilby en mulighet til å få påført ny logo og RASK på ryggen.

 

Klubbkolleksjonen vil hovedsak først være tilgjengelig i løpet av trolig februar 2022, men alle leverandører sliter mer enn normalt med lagervarer da følgende av Covid og transport med båt er utfordrende.

I 2022 vil RASK sponse fullt draktsett til alle lag. Tidligere Abildsø medlemmer har nye drakter fra 2021, mens alle Rustad-medlemmer vil få nye. Alle lag vil få kortbukser og strømper som er nye av året.

NB. Det er bestilt klubbgenser til alle lag, samt fullt draktsett til Rustad lag, og nye kortbukser og strømper til Abildsø lag. Trolig leveringsdato inkl. trykking i midten av mars 2022.

 

Utstyret vil merkes med følgende:

  •    – RASK logo: Drakter, Treneroverdel, Spilleroverdel, Klubbgenser, Klubbpolo, Coachjakker, bag og sekk
  •    – RASK på ryggen: Treningsoverdel, Spilleroverdel og Coachjakker
  •    – Inntil tre initialer: Treneroverdel, Spilleroverdel, klubbukse, bag og sekk

Rutiner for bestilling

Abildsø og Rustad tøy som man fortsatt ønsker å beholde/benytte

Siden vi benytter de samme fargene på treningsdresser, trener jakker ol., vil vi gi anledning til å sette på nye RASK logoer over tidligere klubbemblemer både på bryst og rygg. På bakgrunn av at RASK har et mål at «Bærekraft» skal være et sentralt element i sammenslåingen av våre to klubber, tar klubben på seg å dekke denne kostnaden. Dette ble gjennomført før sommeren 2022.

 

Priser

Alle priser i klubbkolleksjonen er det trukket rabatt på, samt at det er lagt inn kostnad for inntil tre bokstaver og RASK logo der dette er standard.

Om klubb bestilling skjer lagvis og hvor lagene selv tar ansvar bestilling ihht. til de rutiner og retningslinjer som er gjeldende til hver tid, oppnår man full rabatt.

Halv rabatt for det enkelte medlem om man bestiller/kjøper gjennom våre kiosker.

Man oppnår 20% i butikk hos Comet Sport, Lillestrøm for medlemmer.

Man oppnår 15% sko Torshov for medlemmer.

 

Leveringstid

Lagervare 2-7 dager.

Spesial produkter ca. 45-60 dager (minimum antall 5 stk) Gjelder hjemmedrakt, kortbukse, strømper og klubbgenser i klubbkolleksjonen.

 

Klubb / lag bestillinger

1. Alt som skal bestilles gjennom klubb og administreres av det enkelte lag, kan sende inn bestillingen til materialforvalter Gitte Byholt – materialforvalter@raskfotball.no, mob 911 97 733.

2. Bestillingsskjema finner dere under «Klubbkolleksjon».

3. Ordrebekreftelse blir så sendt fra Comet Sport til materialforvalter for å kontrollere at bestilling er ihht. bestilling.

4. Når varene er levert og faktura mottas av materialforvalter, sendes denne til ansvarlig lagleder, slik at denne kan kontrolleres opp mot tilbud / bestilling.

5. Ved godkjent faktura, legges denne til betaling av klubb, og kostnaden før på det bestillende lag.

 

Enkelt medlems bestilling

1. Ved bestilling fra det enkelte medlem, kan dette skje enten gjennom bestilling hos materialforvalter (materialforvalter@raskfotball.no) eller ved oppmøte når kiosken er åpen. I kiosken vil det også være noe lagerhold. Betaling skjer ved bestilling. 

2. Bestillingsskjema finner dere under «Klubbkolleksjon»

 

Retningslinjer for bestilling av klubbkolleksjon

Ved bestilling, må man oppgi hvilket lag det gjelder, påføre størrelse og eventuelt nummer/initialer samt forholde seg til de retningslinjer dere finner lenger ned her.

 

Drakter

Drakter kan kun bestilles av lag / klubb. Kostnaden for hjemme drakt dekkes av klubben i 2022. RASK logo dekkes av klubb sentralt. På venstre bryst skal RASK logo settes, mens det vil påføres Adidas på høyre bryst, og Comet Sport på høyre arm. Klubben har rettighet til sponsorer i front og over og under tall på ryggen, mens egne lagsponsorer kan benyttes på treningsdress. Det skal ikke settes navn eller initialer på drakter og Coach/trener jakker.

Alle drakter vil kun være i kort-ermet utgave.

Har man behov for bortedrakt, er det de samme retningslinjer for disse.

 

Treningsdress

Spillere skal ha grønn overdel og svart bukse.

Trenere / lagleder skal ha svart overdel og svart bukse.

På venstre bryst skal RASK logo settes, mens det vil påføres Comet Sport på høyre bryst. Det skal settes på RASK på rygg, og det kan settes på inntil tre initialer for å merke med navn på både overdel og bukse.

Innkjøp og kostnad dekkes normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår full rabatt.

 

Klubbgenser og Klubbpolo

Kun påfører logo.

Klubbgenser vil i 2022 bli kjøpt inn til alle lag på klubbens regning.

Innkjøp og kostnad av klubb polo dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår full rabatt.

 

Klubbjakker, bag og sekk

Her påføres logo og inntil tre initialer.

Innkjøp og kostnad dekkes normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår full rabatt mot halv rabatt.

 

Undertrøye, kortbukse, strømper, kunstgress sko, lue, hansker, buff, og regnjakke

Ingen logo eller merking.

Innkjøp og kostnad dekkes av normalt av den enkelte spiller, men kan kjøpes samlet av laget slik at man oppnår full rabatt.

 

Diverse utstyr

Baller finner dere i klubbkolleksjonen.

Øvrig nødvendig utstyr som man normalt vil ha behov for, vil det snarlig bli lagt ut en egen link til gjennom Comet Sport

Bestillingsskjemaer

Last ned aktuell PDF og fyll ut skjema.
Bestillinger må avklares med materialforvalter.