Ny Sportslig Leder og Leder Futsal i RASK

by haakon

Nytt styremedlem og Sportslig leder i RASK
Kashif Raja

Nytt styremedlem og leder for Futsal i RASK
Ali Mounji

Velkommen til Kashif Raja: RASK sin nye Sportslige leder

Vi er stolte av å presentere Kashif Raja som den nye sportslige lederen i Rustad Abildsø Sportsklubb (RASK). Med en lidenskap for idrett og en bakgrunn innen trening og ledelse, bringer Kashif med seg et sterkt engasjement i RASK Styret og som leder for Sportslig Utvalg.

Kashif er en allsidig idrettsutøver som elsker alt som har med sport å gjøre. Fra fotball til tennis, cricket til løping og sykling, og til og med golf når tiden tillater det, er Kashif en person som omfavner den fysiske utfordringen og gleden ved å delta. Han har også en dedikasjon til styrketrening, som har vært en del av hans liv siden han var 18 år gammel.

Som en trofast Chelsea-supporter siden ungdomstiden, har Kashif erfart den kraften fotballen har til å samle mennesker på tvers av grenser og bakgrunner. Han tror på idrettens rolle som en katalysator for samarbeid og forståelse, uavhengig av kjønn, kultur, religion eller etnisitet.

En interessant detalj om Kashif er hans erfaring som leder av konkurranseseksjonen i Norges Cricketforbund, som viser hans engasjement for å bidra til ulike idrettsgreners utvikling og vekst.

Med syv års erfaring som trener og en UEFA C-lisens, har Kashif en solid bakgrunn innen trening og ledelse. Hans tidligere rolle som ansvarlig for jentefotball i barneavdelingen og som medlem av Sportslig Utvalg, har gitt ham en unik forståelse for klubben og dens behov.

Kashifs ambisjoner som den nye sportslige lederen i RASK er klare: å styrke klubben som en integrert del av samfunnet, fremme verdier som rettferdighet, samhold og et førsteklasses sportslig tilbud for alle. Han vil fokusere på å øke kompetansen blant trenerne og skape en kultur for erfaringsdeling og læring.

Han ser frem til et fruktbart samarbeid med alle medlemmer og tilhengere av RASK, og oppfordrer alle til å bli kjent med klubbens sportsplan og legge eventuelle tidligere praksis som ikke er i henhold til sportsplan bak seg for å bygge en lysere fremtid for klubben

Vi gleder oss til å gå denne veien sammen med deg.

Hilsen
 
Styret i RASK

Velkommen til Ali Mounji, leder for futsal i RASK

 Ali har bred erfaring fra fotball, med bakgrunn som futsal – og fotballdommer, spilleragent og trener i henholdsvis Skeid, Klemetsrud, VIF og Nordstrand. Han er nå trener for herrelaget i Futsal som har ambisjoner om å etablere seg i Eliteserien de kommende årene og vil også ha det sportslige ansvaret rundt futsal i klubben.
 
Vi gleder oss til å gå denne veien sammen med deg.
 
Hilsen
 
Styret i RASK