RASK Futsal ble seriemestre

by haakon

Fra: RASK Futsal
Til: styret i RASK

Først og fremst vil jeg takke for tilliten og at dere virkelig støttet oss i våre ambisjoner om å etablere et futsallag. Jeg vet at det ikke er lett å gi tillit til noen man ikke kjenner og spesielt etter at de to første kampene ble avlyst, ringte det vel kanskje noen bjeller! 

Heldigvis så var det ikke tilfellet og vi klarte å komme oss gjennom en hel sesong med skader, draktutfordringer og mer. Resultatet har jo i allefall blitt fantastisk og vi klarte å holde det vi lovet. Opprykk og seriemestere! 

Noen i NFF hvisket meg i øret at dette kanskje er det første trofeet til RASK (som ny sammenslått klubb)? 

Uansett så vil jeg takke dere utrolig mye for støtten og jeg gleder meg allerede til neste sesong. 

Vi gleder oss☺️

Mvh

Ali Mounji 
RASK Futsal