Dugnad med sokker

by haakon

Kjære medlem,

Dugnad med sokker

De siste årene har det blitt populært å selge sokker på dugnad. Sokker tar lite plass, gir høy fortjeneste og er enkelt å selge. Dette vil gi lagene en fin inntekt, uten å bruke mye tid på dugnaden.

Hvorfor bambus?

Har du først kjent bambus mot huden er det vanskelig å gå tilbake. Det er mange grunner til at folk forelsker seg i våre bambussokker. Bambusviskose har en silkeaktig mykhet og oppleves vesentlig mykere, enn for eksempel bomull. Bakterier trives ikke i bambusfibre, noe som gjør bambussokker naturlig antibakterielle. Som mange kanskje vet, kommer ubehagelig lukt av bakterier. Bambus absorberer fuktighet fra huden, holder føttene tørre og eliminerer ubehagelig lukt.

Vi vil i kjøre 2 dugnadsrunder pr år, en i uke 10 og en i uke 45.

Mer info vil komme på nyåret.

Sportslig hilsen

Styret i RASK