Futsal i RASK

by haakon

RASK ønsker å tilby medlemmene i klubben et bredt utvalg av ulike idretter. I den forbindelse har vi nå etablert vårt første seniorlag i futsal (innefotball) for sesongen 2022/2023. Laget er påmeldt i årets 3. divisjon og vil konkurrere i både serie- og cupspill. Vi vil etterhvert se på muligheten for å etablere et eget «futsalstyre» som vil jobbe med å utvikle tilbudet ytterligere for klubbens medlemmer. 

«Futsal er en internasjonal betegnelse på en type innendørsfotball, og navnet kommer av spansk fútbol de salón. Futsal oppsto i Uruguay som et turneringsspill brukt i lokale foreninger, og spillet ble videreutviklet i Brasil, særlig i Sao Paulo. Futsal ble raskt populært fordi det stilte mindre krav til baner og var utviklende teknisk. Futsal er en internasjonal hallidrett som utøves på håndballbaner.»

Kommentar fra A-lagstrener Ali Mounji: 

«Vi gleder oss til å representere RASK denne sesongen og samtidig skape økt nysgjerrighet og begeistring for Futsal innad i klubben. Kampene våre spilles på lørdager og søndager gjennom vinteren og vi ønsker at så mange som mulig kommer og heier på laget.» 

Mvh

Ali Mounji
Epost: alimounji@outlook.com
Mobil: 98622713