RASK KEEPERSKOLE MED JOHN ACHTERBERG FRA LIVERPOOL 4.-5 juni 2022 AVLYSES

by haakon

Vi må dessverre informere om at vi ser oss nødt til å avlyse arrangementet med keepertrener John Achterberg på Abildsø Kunstgress 4.-5 juni

Etter en totalvurdering basert på uttalelser og holdninger fra idrettsbyråd, NFF m.fl. i tillegg til voldsom mediefokusering og politisk fokus/debatt har RASK og Oslo Keeperskole as valgt å kansellere dette arrangementet. Det har i kjølvannet av den unyanserte og oppblåste mediesaken i VG dukket opp utfordringer knyttet til både påmeldinger, politikk, baneleie og publisitet som har gjort dette svært vanskelig for oss å gjennomføre slik som vi planla.

Ved å ta initiativ til å igangsette dette arrangementet ønsket vi i beste mening at keepere og foreldre skulle få en positiv, unik og sportslig opplevelse med treneren til Allison Becker, kåret til verdens beste keeper. Vi ønsket dessuten å rette ytterligere fokus på keeperrollen i breddefotballen og behovet for supplerende keepertrening i mange klubber.

Å avlyse et arrangement som både John Achterberg og RASK/Oslo Keeperskole AS og ikke minst mange barn/ungdommer og foreldre hadde sett frem til er noe vi gjør med meget stor beklagelse.

Vi ønsker ikke – og tør ikke – ta sjansen på ytterligere negativ presse og politisk fokusering knyttet til arrangementet, RASK, Oslo Keeperskole as, John Achterberg eller Liverpool FC.

Vi beklager og ber om forståelse for dette.

Vi vil selvsagt refundere innbetalt beløp i sin helhet.

Vi håper også dere vil delta på andre keeperarrangement i regi av Oslo Keeperskole as som er vår samarbeidspartner for å sikre gode keepere i klubben vår.

Med vennlig hilsen

RASK og Oslo Keeperskole as