Leder i RASK Jarle Birkeli svarer på sak i VG om keeperskole

by haakon

Rustad Abildsø Sportsklubb (RASK) som klubb er ny klubb etter en sammenslåing av to gode naboklubber før jul.

For å lage litt blest om den nye klubben satt vi oss ned med flere samarbeidspartnere, blant annet Oslo Keeperskole, som vi har hatt et langvarig samarbeid med.

Fokuset her var å finne noe som ville være både kult og ikke minst attraktivt for nærmiljøet med fokus på keepere. Her mener vi det for øvrig er alt for lite tilbud fra krets og NFF for oss i breddefotballen og derfor har vi hatt et samarbeidet med Oslo keeperskole.

 Vi har i flere sesonger hatt egne keepertreninger for våre medlemmer som klubben har finansiert 100%. Det eneste du måtte gjøre var å melde deg på😊

Det betyr  at dette er inkludert i vår faste treningsavgift pr år som ble vedtatt på årsmøtet 16. mars i år.

Nivået på treningsavgift vi har i RASK er vel noe av det rimeligste du kan finne i vårt nærmiljø og kanskje i hele regionen.

Vi snakker ikke om en klubb hvor bydelen og kommune går inn å betaler for det hele, men fornuftig bruk av penger over tid samt gode tilbud så  kan vi få til dette.

Tross alt er det frivilligheten år og det er noe vi i RASK er gode på😊.

Da ideen kom opp med å få til en keeperskole med en trener som i dag trener kanskje en av verdens beste keepere, og i en ikke ukjent klubb for oss i Norge, var dette bullseye.

Vi er utrolig stolte over at vi som liten breddeklubb kan få til dette med gode  samarbeidspartnere. Dette vil være en keeperskole for alle som ønsker å delta. For vår egne medlemmer vil vi subsidiere kostnaden slik at det viser at det er en fordel å være med i en klubb som tenker bredde og på å utvikle keepere.  At dette koster mer en å ta A-lags keeperen ned på feltet er vel ganske naturlig i denne sammenheng.

Når det er sagt vil vi i løpet av sommeren gjennomføre Tine fotballskole som har en pris på kr 1200,- pr deltager for 5 dager inkludert lunsj, vi har Azun fotball camp og er i gang med å planlegge LFC Akademi og alt skal forgå hos oss i løpet av et par måneder i sommer.

Som dere sikker vet er vi også en samarbeidsklubb for Norway Cup og vi har vært med i de 50 årene dette har pågått. På våre to fotballfelt vil det igjen være stor aktivitet i uke 31 med både fotballkamper og mye mennesker. Dette kaller jeg aktivitet som ikke kan måles i penger og alt dette får vi til pga av alle våre frivillige som stiller opp for klubben vår.

Til orientering vil medlemmer som er med på disse arrangement få mye av dette inkludert i årets treningsavgift eller subsidierte priser og for enkelte kan det være at vi betaler det hele for den enkelte utøver dersom det trengs. Vi ønsker at flest mulig skal få delta på våre arrangement😊

Bedre kan det vel ikke bli!

Så min oppfordring er heller at byråden kommer opp på sletta vår og ser hva vi legger ned av tid og frivillighet  for våre barn og unge i nærmiljøet.