Til foresatte av spillere i RASK

by haakon

Som tidligere informert fra Styret og Jarle Birkleli i RASK har vi inngått et strategisk samarbeid med WAYD. Du kan lese mer på vår hjemmeside, om hva det betyr for RASK.

Samarbeidet gir alle våre lag mulighet til å samle de fine minnene gjennom sesongen, hvor vi i tillegg knytter et sterkere samhold mellom laget, spillere og supportere.

Vi setter straks i gang med å lage et album for vårt lag på WAYD.

Når vi oppretter albumet for vårt lag, vil en foresatt vil bli invitert i albumet på vegne av spiller. Denne invitasjonen er personlig og sendes fra trener. Når du som foresatt aksepterer invitasjonen, kan du samtidig også opprette et spillerkort for spilleren.

Etter at du har opprettet spillerkort, vil du møte en supportersirkel. Denne sirkelen fylles med 5 supportere. Supporterne får mulighet å følge laget gjennom sesongen med magiske bilder og videoer, samtidig som de støtter laget med verdifullt bidrag.

Det vil koste 29 kroner pr måned eller 348 kroner i året å støtte laget. Eller sagt på en annen måte – litt under prisen av en kaffekopp i måneden. Vi ønsker også at du skriver under på samtykke-skjemaet på neste side, for å godkjenne at hyggelige bilder og videoer av spillere samles i et lukket album. Skjemaet leveres tilbake til trener.

Av inntektene til RASK som skapes i albumet, går 50% rett tilbake til laget, og den andre halvdelen går for å finansiere undervarme på kunstgresset på Abildsø. Det betyr at våre spillere forhåpentligvis snart vil slippe å ha kalde føtter når de kommer hjem fra trening!

Vi i RASK er veldig stolte av å kunne jobbe med WAYD som samler klubb, lag, trenere, spillere og supportere!

Håper dere er enige med oss i at dette blir kjempespennende!

Hilsen Trenerteamet

Informasjon om Wayd og samtykkeskjema kan lestes ned under: