PRESSEMELDING RASK Keeperskole

by haakon

PRESSEMELDING FRA RUSTAD ABILDSØ SK (RASK) OG OSLO KEEPERSKOLE

Treneren til Allison Becker fra Liverpool FC kommer til Abildsø 4-5 juni! John Achterberg, treneren til Allison Becker fra Liverpool FC (kåret til verdens beste keeper) er invitert av RASK og Oslo Keeperskole as for å lære bort sine kunnskaper til norske fotballkeepere fra 10 til 17 år.

«Vi i RASK ønsker å gjennomføre et «keeperevent» til sommeren, for å fokusere ekstra på keeperrollen både i klubben og i bydelen. Vi vil å bruke dette arrangementet til å markere og å markedsføre den nye klubben RASK, som er en nyetablert fusjon av Rustad IL og Abildsø IL i bydel Østensjø.» sier Jarle Birkeli, leder i RASK.

«RASK har valgt Oslo Keeperskole som samarbeidspartner på dette arrangementet med utgangspunkt i tidligere erfaring med keeperutvikling i klubben. Det er jo ekstra interessant og spennende at Oslo Keeperskole kan bidra til å skape ekstra løft, fokus og kvalitet på arrangementet ved å eksklusivt benytte Liverpools keepertrener John Achterberg sammen med egne kvalifiserte instruktører til dette arrangementet»

«Vi forventer rundt 120 deltagere på Abildsø sine baner denne helgen. Dette er et «scoop» for klubben og det er helt unikt at vi har lykkes med å få til et arrangement på Abildsø med en slik internasjonal trenerkapasitet som John Achterberg.» avslutter Jarle Birkeli

Breddearrangement

Arrangementet finner sted på Abildsø 4. og 5. juni og vil bestå av både keepertrening og et foredrag med John Achterberg, som sikkert også vil inneholde noen historier knyttet til Liverpools Champions League og Premiere League triumfer.

Arrangementet er tilgjengelig for keepere fra 10 til 17 år, både gutter og jenter fra hele landet uansett ferdighetsnivå og uansett hvilket lag de heier på. Dette er et breddearrangement – og ikke noe akademi! Oslo Keeperskole stiller også med sine dyktige instruktører! Det sportslige opplegget styres og ledes selvsagt 100% av John Achterberg fra Liverpool FC.

En ny Allison fra Norge?

«Vi håper at arrangementet vil rette ekstra fokus på keeperrollen og gi deltagerne både faglig påfyll og inspirasjon. Kanskje vi ser en ny Allison eller en fremtidig Premier League keeper på Abildsø i juni!» avslutter Jarle Birkeli

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:
Leder i Rustad Abildsø Sportsklubb (RASK) – Jarle Birkeli – 932 51 009/leder@raskfotball.no

Oslo Keeperskole as – Lars Hoel – 92620235/lars@oslokeeperskole.no